programmeur

Al vele jaren programmeer ik met plezier en succes Theater Warenar in Wassenaar en sinds kort is daar Rabotheater De Enck in Oirschot bijgekomen.

Vanaf 2000 werkte ik in Maassluis. Eerst als directeur van Theater Schuurkerk, een geliefd podium voor bekende en onbekende cabaretiers. Vervolgens tot zomer 2015 in Theater Koningshof. In de loop der jaren heb ik ruim 1000 voorstellingen naar Maassluis gehaald. Dat waren niet alleen bekende cabaretiers, maar ook onbekend talent, spraakmakend toneel en bijzondere concerten, waaronder een mooie serie klassiek.

Ik heb inmiddels een flink netwerk in theaterland en zou graag iets betekenen voor nog een ander podium. Dus heb je een keer een (tijdelijke) programmeerklus, klein of groot, bel of mail me, dan maken we snel een afspraak.

Ik houd bij het programmeren uiteraard rekening met publieksopbouw, traditie, bedrijfscultuur en budgetten.Mijn sterke kant is dat ik veel kan bereiken met weinig middelen. En zo nodig zoeken we er samen een fonds, geldschieter of sponsor bij.

 

facebooktwitterlinkeinroutemail

Contact

T: 06-445 74 406
M: henk@kuiperscultuur.nl

Gevestigd in Rotterdam

Een gesprek, per telefoon of live, lijkt me de beste manier om te bepalen of en hoe we samen tot een deal kunnen komen. Aarzel dus niet om me even te bellen of te mailen.

KuipersCultuur is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57138117