programmeur

Al vele jaren programmeer ik met plezier en succes Rabotheater De Enck in Oirschot.

Vanaf 2000 werkte ik in Maassluis. Eerst als directeur van Theater Schuurkerk, een geliefd podium voor bekende en onbekende cabaretiers. Vervolgens tot zomer 2015 in Theater Koningshof. In de loop der jaren heb ik ruim 1000 voorstellingen naar Maassluis gehaald. Dat waren niet alleen bekende cabaretiers, maar ook onbekend talent, spraakmakend toneel en bijzondere concerten, waaronder een mooie serie klassiek.

Ook zorgde ik in de periode 2001 - 2018 voor een mooi programma en volle zalen in Theater Warenar te Wassenaar. Ik heb inmiddels een flink netwerk in theaterland en kan wellicht iets betekenen voor uw podium. Heeft u een vraag over uw theaterprogramma, bel of mail me, dan maken we snel een afspraak.

Ik houd bij het programmeren uiteraard rekening met publieksopbouw, traditie, bedrijfscultuur en budgetten.Mijn sterke kant is dat ik veel kan bereiken met weinig middelen. En zo nodig zoeken we er samen een fonds, geldschieter of sponsor bij.

 

facebooklinkeininstamail

Contact

T: 06nummer
M: henk@kuiperscultuur.nl 

Gevestigd in Rotterdam

Een gesprek, per telefoon of live, lijkt me de beste manier om te bepalen of en hoe we samen tot een deal kunnen komen. Aarzel dus niet om me even te bellen of te mailen.

KuipersCultuur is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57138117